KEMIKALIE
KLOK

Björklöv

85 g
Ekologisk

69 kr

Med björklöv kan du göra härliga hårinfusioner och schampon mot håravfall, uppfräschande badsalt och sammandragande ansiktsvatten för att nämna några användningsområden.

I lager

EKO
Artikelnr: 118708 Kategori:

Beskrivning

Björklöv innehåller naturliga tvålämnen, saponiner vilket gör det till en väldigt användbar DIY-ingrediens. Dessutom innehåller de aktiva ingredienser som stimulerar blodcirkulationen vilket stöttar både hårtillväxt och hudhälsan. Produkter som innehåller björklöv får en tonande effekt, vilket innebär att de hjälper huden att dra ihop porerna för att skyddas från yttre föroreningar och påfrestningar. Med björklöv kan du göra härliga hårinfusioner och schampon mot håravfall, uppfräschande badsalt och sammandragande ansiktsvatten för att nämna några användningsområden! De kan också användas för sig självt i te eller för att badda huden med vid inflammationer eller irritationer. Björklöv är antiinflammatoriskt och bakteriedödande.

Tips! Vill du ha ett milt schampo att tvätta de allra minsta med om de blivit smutsiga så är diy björklövsschampo kanske det skonsammaste alternativet på marknaden.

Ytterligare information

Vikt0,085 kg
Dimensioner10,1 × 10,1 × 5,5 cm
INCI

Betula Alba

Varumärke

Kemikalieklok

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Björklöv”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …