Eterisk olja Rosmarin

109,00 kr

Eterisk olja av rosmarin är en naturlig, ekologisk produkt som passar alla hudtyper. Används till t.ex. rosmarinvatten för hår och hud och som doftsättning i hudprodukter. Den har en uppfriskande och stimulerande effekt på hud och hår. Eterisk olja av rosmarin används också i aromaterapi för att hjälpa till med mental klarhet och koncentration.

109,00 kr

I lager

348,00 kr

I lager


Beskrivning

Ekologisk eterisk olja Rosmarin -en kraftfull, energigivande, stärkande och upplyftande olja. Inom aromaterapi används rosmarinolja för att minska stress, öka viljestyrka och initiativförmåga. Den har också en lång historia av användning i matlagning och medicin. Rosmarinus officinalis, allmänt känd som rosmarin eller rosmarinus, har använts i över 2000 år inom örtmedicin och traditionell medicin. Rosmarinolja är populär som ingrediens i hårolja tack vare sina stimulerande egenskaper.

Eterisk olja av rosmarin innehåller den huvudsakliga aktiva ingrediensen rosmarinsyra (även känd som dihydrorosmarinsyra). Rosmarinörten växer bäst i områden med torrt, soligt väder och väldränerad jord. Rosmarin har använts i stor utsträckning i århundraden inom matlagning, medicin, kosmetika och inte minst hårvård och hudvård.

Ytterligare information

Vikt0,042 kg
DimensionerN/A
Varumärke


Eterisk olja Rosmarin i DIY Receptbloggen
Visa fler ➡


Ansiktsserum för jämnare hudton

Jämnare hudton med naturligt ansiktsserum – recept med tamanuolja, gurkörtsolja och nattljusolja


Hårserum recept från kemikalieklok för glans och friskt hår

Hårserum med Arganolja och eteriska oljor