Eterisk olja Lavendel

65,00 kr

10ml | 100ml | Ekologisk | Ekologisk eterisk olja Lavendel. Lugnande och avslappnande doft. Använd den i badsalt, lotion eller massageoljor för att slappna av musklerna och lindra stress, eller som luftfräschare, insektsmedel, och som ingrediens i deodorant eller hårbalsam. Mångsidig med ett brett spektrum av applikationer.

10ml
65,00 kr
100ml
429,00 kr
Artikelnr: 121-005 Kategori:

Beskrivning

Ekologisk eterisk olja lavendel ångdestillerad från lavendelblommor. Just denna lavendelolja kommer från en regional utvinning med exemplariska förutsättningar för bästa möjliga naturliga kvalité.

Doft, Not & Karaktär

Hjärtnot. En av anledningarna till att lavendel eterisk olja är så populär är dess uppskattade doft och många terapeutiska egenskaper. Blommig doft med tydlig lavendelnot. Vattnig viskositet och transparent. Komplettera doften med bergamott.

Kuriosa & Aromaterapi

Tradiotionellt använd för att lindra effekterna av huvudvärk, migrän och allehanda nervös energi och stress. Lavendelolja anses ha egenskaper mot rastlöshet men samtidigt stimulera den kognitiva förmågan. Användbar mot psoriasis, eksem eller andra utslag.

Ytterligare information

ViktN/A
DimensionerN/A
Hudtillstånd

,

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Eterisk olja Lavendel”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *