Eterisk olja Frankincense

149,00 kr

10ml | Ekologisk |
100% ren ekologisk eterisk Frankincenseolja av högsta Carterii-kvalitet. Lugnande och välgörande. Bra för oljig och mogen hud.

I lager

Artikelnr: 121-004 Kategori:

Beskrivning

Eterisk olja Frankincense extraheras via ångdestillering av premiumväxten Boswellia Carterii -en mer komplex och välbalanserad eterisk olja jämfört med Boswellia Serrata. Helt ren och ekologisk, gjord på utvalda råvaror med extra höga krav på kvalitet, odlingsmetod och arbetsvillkor.

Doft, Not & Karaktär

Hjärtnot. Frankincense eterisk olja har en exotiskt söt jordig ton, med kryddig värme och friska citrusinslag. Passar extra bra att använda med olika typer av citrusdofter t.ex eteriska oljor av citron, citrongräs, apelsin, bergamott. Transparent till blekt gul i färgen.

Kuriosa & Aromaterapi

Frankincense är en av de mest använda eteriska oljorna i aromaterapi och meditation där den används för dess lugnande och ångestdämpande egenskaper. Frankincenseolja är även antiinflammatorisk, sammandragande och brukar användas mot t.ex. håravfall, pigmentförändringar och ärr, men även som en urindrivare och mot matsmältningsproblem.  Eterisk olja Frankincense verkar lugnande på torr och mogen hud med goda anti-ageing effekter, men kan även balansera fet hud genom en mildare sebumproduktion.

 

INCI: Boswellia Carterii gum oil

Ytterligare information

Vikt0,042 kg
Dimensioner6,5 × 2 × 2 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Eterisk olja Frankincense”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *