Surskölj för normalt hår


267,00 kr

Ett enkelt och naturligt balsam för att ge ditt hår en hälsosam boost. Sursköljen balanserar pH-värdet i din hårbotten och ger en härlig doft av lavendel och björklöv.

Ingredienser:

  • 1,5 msk ekologisk torkad hibiskus
  • 0,5 msk ekologisk torkad lavendel
  • 1 msk ekologiska torkade björklöv
  • 5 dl vatten

Gör så här:

Sursköljen blandar du genom att låta örterna dra i hett vatten ca 5-10min, sila av örterna och sköljen är redo att användas.
Skölj igenom håret med sursköljen efter tvätt. Massera in ordentligt i hårbotten och låt verka i några minuter, skölj ur om du vill. Blandningen behöver dock inte sköljas ur utan kan sitta kvar i håret efter tvätt för ökad effekt.

Om surskölj för normalt hår

Sursköljen för normalt hår från Kemikalieklok är ett härligt tillskott till din hårrutin. Den är gjord på ekologiska örter av hög kvalitet – hibiskus, lavendel och björklöv. Dessa örter har noggrant valts ut för sina fördelaktiga egenskaper och hur de samverkar med varandra.

Hibiskus är en fantastisk ingrediens för håret, och har länge använts i hårvårdsprodukter tack vare sina egenskaper som kan hjälpa till att stärka och skydda håret. Hibiskus kan bidra till att göra håret mjukare och mer hanterbart, stimulera tillväxten, samt ge det en vacker lyster.
Lavendel är en annan ingrediens från växtriket som är känd för sina fördelaktiga egenskaper för håret. Den kan hjälpa till att lugna en irriterad hårbotten och kan också bidra till att förbättra hårets hälsa och glans. Den aromaterapeutiska effekten är en bonus.
Björklöv är en annan spännande ingrediens som har använts i århundraden för sina fördelaktiga egenskaper för håret. Det kan hjälpa till att stärka håret och göra det mer motståndskraftigt mot skador, samtidigt som det ger håret en naturlig glans. Björklöv är dessutom ett bra balsam-komplement till aleppotvål när du behöver göra en deep cleanse.

Sursköljen för normalt hår är en enkel och naturlig lösning för att ge ditt hår en hälsosam boost. Den är lätt att använda och balanserar pH-värdet i din hårbotten samtidigt som den ger en härlig doft av lavendel och björklöv. Alla örter som används i våra produkter är certifierat ekologiska av tredje part med EU-lövet. Vi är stolta över att erbjuda produkter som är både effektiva och miljövänliga, och som alltid är framtagna med omtanke om både miljö och arbetarna som odlar våra råvaror.

Innehåll: Hibiskus, lavendel och björklöv. Alla örter är ekologiska och varsamt torkade för att behålla sin kraftfulla effekt.

Kemikalieklok strävar efter att erbjuda naturliga och hållbara lösningar för din skönhetsrutin. Vi tror på att göra skillnad för både vår egen hälsa och för miljön, och att små förändringar kan ha stor effekt.

Recensera produkt

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt kan lämna en recension.

Ingredienser

Björklöv, Hibiskus, Lavendel

Räcker till

ca 20 tvättar

Hållbarhet

Tillredd surskölj håller 3-4 dagar i kylskåp