Surskölj för fett hår

327,00 kr

Ge fett hår den perfekta balansen med vår Surskölj. Vår surskölj med ekologisk hibiskus, rosmarin och kamomillblommor, rengör på djupet och lugnar fettproduktionen.


Beskrivning

Ingredienser:

  • 1 msk ekologisk torkad rosmarin
  • 1,5 msk ekologisk torkad hibiskus
  • 1 msk ekologisk torkad kamomill
  • 5 dl vatten

Gör så här:

Sursköljen gör du genom att lägga rosmarin, kamomill samt hibiskus i en halvliter hett vatten, låt dra i 5-10min innan du silar av bladen. Häll över huvudet efter hårtvätt, efterskölj med vatten.

För bästa resultat, använd vår Surskölj för fett hår regelbundet som en del av din hårvårdsrutin. Applicera efter tvätt och låt verka i några minuter innan du sköljer eller låter den sitta kvar i håret. Upplev den omedelbara fräschheten och balansen som vår Surskölj för fett hår ger, och njut av ett hälsosamt och livfullt hår varje dag.

Om Surskölj för fett hår

Att ta hand om vårt hår är viktigt, och när vi väljer naturliga ingredienser till vår hårvård är det lättare att hålla det friskt och starkt. Den vanligaste orsaken till fett hår är användning av produkter med skadliga kemikalier som torkar ut och orsakar skada på vårt hår, som tur är, är det lätt att byta ut dem mot naturliga produkter som inte bara slutar slita på håret utan dessutom ger näring och pH-balansering till hår och hårsäckar.

Ge ditt hår en fräsch start med vår Surskölj för fett hår. Den är speciellt formulerad med ekologisk hibiskus, rosmarin och kamomillblommor för att balansera överflödigt sebum och hålla ditt hår friskt utan att bli oljigt. Hibiskus rengör varsamt hårbotten medan rosmarin och kamomillblommor lugnar och ger näring till håret. Sursköljen ger en ren och fräsch känsla som varar flera dagar. Perfekt för dig som får fett hår snabbt och vill hålla fettproduktionen under kontroll. Använd vår Surskölj för fett hår regelbundet som en del av din hårvårdsrutin för att få ett fräscht och balanserat hår.

Ge ditt hår minskad sebumproduktion med vår Surskölj för fett hår. Våra omsorgsfullt utvalda ingredienser ekologisk hibiskus, ekologisk rosmarin och ekologiska kamomillblommor, ger ditt hår en djuprengörande och balanserande upplevelse.

Tips för fett hår:

För bäst resultat rekommenderar vi att kombinera den här sursköljen med att använda en aleppotvål med lägre %-halt, t.ex. 12% lagerbärsolja som schampo för fett hår. Vid klåda i hårbotten kan du gå upp till en högre %. Aleppotvål tillsammans med surskölj har hjälpt oss och så många av våra kunder att kunna gå fler dagar mellan hårtvättarna. En vinst för både dig och ditt hår! Ha tålamod de första veckorna -den så kallade övergångsperioden- då kan hårbotten över- eller underproducera sebum tills det har vant sig vid riktigt ren, naturlig hårvård.

Ekologisk hibiskus är känd för sina rengörande egenskaper och hjälper till att avlägsna överflödigt sebum från hårbotten. Detta bidrar till att håret känns fräscht och lätt, samtidigt som det får en vacker lyster.

Ekologisk rosmarin är en kraftfull ört som stimulerar hårbotten och främjar en sund hårväxt. Dess naturliga antioxidanter skyddar håret från skador och bidrar till att förhindra fet hårbotten.

Vi har också inkluderat ekologiska kamomillblommor i vår Surskölj för fett hår. Kamomill är känt för sina lugnande och balanserande egenskaper. Den hjälper till att minska irritation i hårbotten och om man har problem med fett hår och kliande hårbotten kan denna kombination lugna både klåda och rodnad. Dessutom ger kamomillblommorna näring och stärker håret från rot till topp, vilket resulterar i ett friskt och välmående hår.

Sursköljen från Kemikalieklok är ett effektivt verktyg för att bekämpa fett hår. Örterna i vår surskölj, bidrar till att balansera pH-värdet i din hårbotten och motverka överflödigt fett, vilket ger dig ett fräscht och rent hår. Och det bästa av allt? Våra naturliga ingredienser är skonsamma för både din hårbotten och miljön, så du kan känna dig bra både inuti och utanpå när du använder vår surskölj. Ge ditt hår en hälsosam boost med surskölj, och känn dig fräsch hela dagen!

Vi tror på att erbjuda naturliga och hållbara lösningar för skönhetsrutiner, inklusive en surskölj för varje hårtyp eller hårproblem. Sursköljerna är tillverkad av ekologiska örter som skapar ett vårdande pH-värde i hårbotten och ger näring till håret.

Ytterligare information

Vikt0,01 kg
Dimensioner1 × 1 × 1 cm
Ingredienser

Hibiskus, Nässla, Ringblommor

Räckar till

ca 20 tvättar

Hållbarhet

Tillredd surskölj håller 3-4 dagar i kylskåp

Hårtillstånd