KEMIKALIE
KLOK

Surskölj för glans -brunett

228 kr

En underbar surskölj med örter som ger lyster och djup i mörka hårfärger. Används istället för balsam.

Kategori:

Beskrivning

Ingredienser

  • 2 msk ekologisk torkad hibiskus
  • 1 tsk ekologisk torkad rosmarin
  • 5 dl vatten (eller svart te)

Gör så här

Lägg i rosmarin och hibiskus i samma vatten som teet drar (om du väljer att göra receptet med te). Häll av rosmarin, hibiskus och teblad. Skölj och njut! Svart te i kombination med hibiskus ger en pigmenterad blandning så den här sursköljen rekommenderas framförallt till dig som vill få vacker lyster i mellanbrunt eller mörkt hår.

Kemikaliekloks surskölj för glans -brunett är lätt att använda och kan hjälpa till att balansera pH-värdet i din hårbotten samtidigt som den ger näring till ditt hår. Massera in sursköljen i hårbotten efter tvätt och låt verka i några minuter innan du sköljer noga med vatten. Du behöver inte oroa dig för skadliga kemikalier eftersom alla örter som används i våra recept är ekologiska. Resultatet blir ett mjukare, lätthanterat hår med en hälsosam lyster.

För att få bästa resultat rekommenderar vi att du använder vår surskölj för brunetter tillsammans med Kemikaliekloks aleppotvålar. Våra rena produkter är perfekt utformade för att bevara naturligt och färgat hår och innehåller endast naturliga ingredienser. Tillsammans kommer de att ge ditt hår den näring och skydd som det behöver för att se fantastiskt ut.

Om surskölj för glans -brunett

Vill du ha vackert och glansigt hår? Då är Surskölj för glans -brunett det perfekta valet för dig! Vår surskölj är tillverkad av ekologisk rosmarin och hibiskus, två berömda ingredienser som har använts för hårvård runtom i världen i århundraden.

Rosmarin är en ört som har många användningsområden, både medicinska och kosmetiska. Rosmarin är rik på antioxidanter som kan hjälpa till att skydda håret från skador orsakade av fria radikaler. Det är också känt för sina lugnande egenskaper som kan hjälpa till att lindra klåda och irritation i hårbotten. För brunetter kan rosmarin också hjälpa till att mörka håret naturligt och ge det en vacker lyster.

Hibiskus är en annan ört som är rik på antioxidanter och har många fördelaktiga egenskaper. Hibiskus kan hjälpa till att skydda håret mot skador från fria radikaler och ge det en jämnare ton. För brunetter kan hibiskus ge håret en rödaktig ton som kan förbättra dess lyster och glans.

Kemikaliekloks surskölj för glans -brunett är lätt att använda och kan hjälpa till att balansera pH-värdet i din hårbotten samtidigt som den ger näring till ditt hår. Rosmarin och hibiskus är naturliga ingredienser som kan hjälpa till att stärka och skydda ditt hår på ett skonsamt sätt.

Ytterligare information

Ingredienser

Hibiskus, Rosmarin

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Surskölj för glans -brunett”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …