Surskölj med pepparmynta

287,00 kr

En surskölj med uppfriskande doft som ger en härlig känsla av renhet, med välgörande örter för hårbotten. Tack vare pepparmyntas höga innehåll av mentol, hjälper den till att stimulera hårbotten och öka blodcirkulationen för en frisk och välmående hårbotten.

I lager

Kategori:

Beskrivning

Ingredienser:

Gör så här:

Du gör i ordning sursköljen genom att lägga alla örter i hett vatten och låta dra 5-10min innan du silar av blandningen.
Skölj hela håret, massera hårbotten och låt gärna sursköljen verka ett par minuter innan du sköljer ur den eller låter den sitta kvar.

En sats surskölj håller ca 3-4 dagar i kylen så gör inte mer än du hinner använda vid ett tillfälle. Ovan mängder är lagom för medellångt till långt hår, har du väldigt kort/tunt hår kan du halvera receptet.

Du kan använda sursköljen varje gång du tvättar håret eller någon gång i månaden som en extra boost i din hårvård. Den är lika härlig för en svalkande känsla en varm sommardag som för sin rena och uppfriskande doft resten av året.

 Om Surskölj med Pepparmynta

Vi har tagit fram recept på Surskölj med pepparmynta för en uppfriskande och lugnande hårvård. Vår surskölj är tillverkad av ekologisk pepparmynta, nässla och hibiskus – tre fantastiska ingredienser som har använts i århundraden för att främja en hälsosam hårvård.

Vår surskölj med pepparmynta är lätt att använda och kan hjälpa till att balansera pH-värdet i hårbotten samtidigt som den ger näring till ditt hår. Pepparmynta, nässla och hibiskus är naturliga ingredienser som alla har sitt sätt att hjälpa till att stärka och skydda ditt hår.

Pepparmynta är inte bara en uppfriskande doft som ger en härlig känsla av renhet, utan också en välgörande ört för hårbotten. Tack vare pepparmyntas höga innehåll av mentol, hjälper den till att stimulera hårbotten och öka blodcirkulationen. Detta kan bidra till en friskare och mer välmående hårbotten. Pepparmynta kan också hjälpa till att reducera mjäll och förhindra håravfall, samtidigt som den ger en svalkande och uppfriskande känsla.

Nässla är en annan mycket näringsrik ört som kan bidra till att stärka immunförsvaret och lugna en irriterad hårbotten.

Hibiskus är rik på antioxidanter som skyddar håret mot fria radikaler och ger det en jämnare färgton.

Med vår Surskölj med pepparmynta kan du uppleva en hälsosam och naturlig hårvård som ger ditt hår den näring och skydd som det behöver. Kemikaliekloka produkter är ett bra val för dig som vill ta hand om ditt hår och samtidigt göra en insats för miljön. Vi på Kemikalieklok är stolta över att erbjuda naturlig hårvård som är skonsam mot både ditt hår och vår planet.

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Surskölj med pepparmynta”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *