Fintandad utredningskam i trä

179 kr

100% FSC®-certifierad VeganOK-certifierad Tillverkad för hand | Seamless | Limfri | Antistatisk

Slut i lager

Beskrivning

Att reda ut håret med en fintandad träkam är skonsamt och snällt mot håret, oavsett om man har långt eller kort hår. Med en bra träkam dras färre hårstrån ut eller går av i samband med utredning och du får färre kluvna toppar och mindre friss.

Träkammen är ett perfekt komplement till Aleppotvål och svinhårsborste. Kammen reder ut håret och borsten vårdar. Nu när du inte längre använder starka schampon som tar bort för mycket fett från hår och hårbotten hjälper både kam och borste till att fördela fettet över längderna för att skapa en skyddande och glänsande hinna.

Det är viktigt att du använder en välgjord kam som inte har några ojämnheter som håret kan fastna i. Detta är vanligt på plastkammar och massproducerade träkammar.

Den här träkammen är handgjord av ansvarsfullt producerat trä och ytbehandlad med linolja och vegetabiliskt karnaubavax. Istället för att använda lim har man öppnat träets fibrer med hjälp av ultraljud, sammanfogat de två delarna och sedan slutit fibrerna igen, helt utan att tillsätta några andra ämnen. Kammen är tillverkad för att tåla vatten och hålla länge.

Storlek 20 x 4,5 cm

Ytterligare information

Vikt 0,025 kg
Dimensioner 20 × 5 × 1,5 cm