Svinhårsborste i trä


299,00 kr

Hårbottenmassage och ökad cirkulation med äkta svinhår för bättre volym och hårväxt. Milt mot håret, skadar ej Passar både tunt och tjockt hår med mjuka och vårdande strån. Rundad form tränger djupare in i tjockt hår Tillverkad av 100% FSC®-certifierat äkta svinhår & naturgummi

Slut i lager

Naturlig svinhårsborste i askträ är ett måste för skonsam och effektiv naturlig hårvård. Borsten ger en underbar hårbottenmassage, ökar cirkulationen och främjar bättre volym och hårväxt. Den är skonsam mot håret och förhindrar skador på hårstråna som vanliga borstar kan orsaka. Dessutom avlägsnar den döda hudceller och flagor från hårbotten, vilket ger nytt liv till ditt hår.

Tillverkad av 100% FSC®-certifierat trä med äkta svinhår och naturgummi. Denna borste är lämplig för en naturlig och skonsam hårvård. Den är helt komposterbar och belastar inte miljön.

Om du tvättar håret med aleppotvål, kommer svinhårsborsten att hjälpa dig att förlänga tiden mellan tvättar genom att fördela fettet jämnt från hårbotten till längderna, vilket ger dem en frisk och glansig look.

Oavsett om du har tunt eller tjockt hår, passar denna borste perfekt. De mjuka och vårdande stråna, tillsammans med den rundade formen, gör att borsten kan tränga djupt in även i tjockt hår.

Recensera produkt

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt kan lämna en recension.

 1. Linnéa Palmér

  Denna borste är nog det bästa köpet någonsin. Den gör så jag kan tvätta håret en gång varannan vecka samt att håret inte käns slitet överhuvudtaget. Älskar den rent ut sagt. Rekommenderas enormt mycket!❤️✅️
 2. Linnéa

  Jag har använt den i över en månad nu och jag älskar den! Borsten gör så att jag kan gå upp till en vecka mellan tvättarna. Mitt hår blev väldigt mjukt och lent efter jag börja använda svinhårsborsten.😍
 3. Ida Mogensen

  Så himla nöjd med denna borsten! Fantastisk!
 4. Ina

  Håret blir så mjukt och glansigt av denna borste. Denna är en favorit i badrumsskåpet.
 5. Malene Kalvik

  Så skönt och lyxigt att varje dag borsta minst 100 borstag med denna sköna borste. Tack vare den kan jag gå längre mellan tvättarna och den gör håret silkeslent och motverkar statisk elektricitet. Supernöjd och rekommenderar den varmt.
 6. Mikaela Rindefors

  Otroligt vilken skillnad på att använda denna. Håret blir ju inte smutsigt lika fort och oj håret blir som sammet. Så nöjd!
 7. Kajsa

  Finns det något att inte älska med denna borste? Inget plast, skonsam för håret och så skön att borsta med.
  Mitt hår får ett så fint lyster av borstningen och ser ännu mer välvårdat och glansigt ut, utan att se fett ut!
  Tack vare regelbunden borstning kan jag också gå längre mellan hårtvättarna vilken jag bara ser positiva fördelar med! 10 av 10 helt klart!
 8. Annika Van Keeken

  Vi är super nöjd med vår svinhårsborste, det verkligen syns att man borstar ur smuts, damm och flagnor från hårbotten. Barnen gillar att den masserar/kliar lite i hårbotten och varken jag eller barnen behöver tvätta håret oftare än 1 gång i veckan.
 9. Elin Skoog

  Har använt min i snart 2 år och den fungerar fortfarande toppenbra och håret är finare än någonsin. Borsten håller väldigt bra!
 10. Angelica Sjörs

  Bekväm och borstar ur håret väldigt bra, även mitt hår som är otroligt tjockt.
 11. Linda

  Väldigt bra borste som gör håret mjukt och fint. Brukar använda på kvällen när håret känns lite oljigt, borstar då ordentligt och på morgonen efter känns håret fräscht igen. Fastnar lätt hår som jag måste ta bort var-varannan dag.
 12. Jeanette Andersson

  Är jättenöjd med min svinhårsborste! Skönt att kunna byta ut plastprodukter mot mer miljövänliga alternativ!
 13. Lina Ljungdahl

  Fantastiskt bra. Använder den framförallt före tvätt eller genomsköljning av håret för att det ska bli naturligt mjukt och lätt att reda ut efter. Använder den också till mina barn och med en svinhårsborstning någon gång sisådär var tionde dag tvättas barnens hår endast med vatten och någon enstaka gång med aleppotvål. Och, hela familjens hår växer numera så det knakar.
 14. Jennifer

  Var lite skeptisk till att en hårborste skulle kunna göra underverk med hur många dagar man skulle kunna gå mellan tvättarna. Men oj vad jag hade fel. Jag märker väldigt stor skillnad på när jag slarvat med borstningen.
  Väldigt bra att den är av trä och den är snygg också!
 15. Maja

  Jag märker skillnad när jag har använt svinhårsborsten. Den fördelar fettet i håret på ett bra sätt. Men jag tappar mycket hår när jag använder svinhårsborsten vilket jag inte alls uppskattar! Men det är en grym vara så jag rekommenderar den ändå!
 16. Jonna-Li

  Jättebra till barnens hår, len och mjuk och luvas inte. Åt mitt ull-liknande trassel funkar den mindre bra men som tur är finns den borsten med starkare “pinnar” också för en sån som mig. Älskar att den är i trä också ?
 17. Linn Carlsson

  Kanonbra borste som är skonsam för håret.
  Stort plus att den är i trä och inte i plast.
 18. Ellenor

  En svinhårsborste är fantastikt bra för håret, när man vill gå längre mellan tvättarna och låta topparna få ta upp hårbotten naturliga oljor.

  Den här borsten gör jobbet, är 100% svinhår och Framförallt i TRÄ. Den dagen min nuvarande svinhårsborste blir dålig, kommer jag köpa denna igen.

Material

Äkta svinhår, Naturgummi