Paddelborste

339 kr

100% FSC®-certifierad

Slut i lager

Artikelnr: 848 Kategori:

Beskrivning

För den som vill ha en mer traditionell piggborste men ändå vill vårda håret på ett skonsamt och giftfritt sätt är den här borsten rena drömmen!

Paddelborsten tar hand om hela håret, oavsett hur mycket du har! Tack vare de långa släta piggarna av askträ och den mjuka naturgummiplattan är borsten otroligt följsam och behaglig vid utredning. Eftersom den inte har pluttar längst ut på piggarna rycker den inte tag i tovor på ett sätt som sliter av hårstråna eller ger kluvna hårtoppar utan reder skonsamt ut håret, toppen för hårömma! 

Paddelborsten suger även upp en del fett vilket gör att hårbotten kan andas bättre och håret känns fräscht längre.

Tillverkad för hand i FSC-certifierat askträ med stor respekt för känsliga ekosystem. Piggarna är tillverkade av vitbok och fästa på en naturgummiplatta.

Ytterligare information

Vikt0,123 kg
Kemikalier

De flesta borstar är gjorda av petroleumbaserad plast, dessutom har de ofta handtag eller andra detaljer som är mjukgjorda med hormonstörande ämnen. Istället för petroleumvax med eventuella tillsatser är borsten ytbehandlad med linolja och karnaubavax.

Emballage

Borsten skickas i en oblekt, återvinningsbar kartong utan plastbaserad tejp.
Inga individuella plastförpackningar har använts från det att produkten tillverkats och fraktats till att den levereras hem till dig.

Miljö

Plastborstar tillverkas av ändliga resurser och kan vara väldigt svåra att återvinna. Paddelborsten är gjord av fullt komposterbara material. Träet som används kommer från från hållbart verkad och FSC-märkt skog, borsten är ytbehandlad med linolja och bivax för att hålla så länge som möjligt.

Material

Askträ & Vitbok, Naturgummi, Linolja & Karnaubavax.

Varumärke

TEK

Certifikat

FSC® – Forest Stewardship Council, Vegan OK®

Recensioner

 1. Linnéa Palmér (verifierad ägare)

  Tidigare när jag använde vanliga plasthårborstar med pluppar på topparna så tog jag bort mycket av mitt hår, det blev mer tunt och jag fick mer känslig hårbotten. Men när jag börja använda denna hårborste så har jag sparat mer hår, sen så känner jag knappt av den när jag borstar med den. Jag älskar den så mycket och jag rekommenderar starkt!❤️

 2. Malene Kalvik (verifierad ägare)

  Fantastiskt skön och mjuk borste som masserar hårbotten samtidigt som jag borstar mitt tjocka hår. Men den passar även perfekt för min man och son med sina korta hår och min lilla dotter med sitt väldigt fina och tunna hår. Rekommenderas varmt.

 3. Elin Skoog (verifierad ägare)

  Jag har långt tunt hår som lätt tovar sig. Har haft denna i snart två år och den fungerar bra till att reda ut tovorna, framförallt om man börjar nerifrån och jobbar sig uppåt, något jag lärde mig via någon av kemikaliekloks videoklipp, det var något jag inte alls gjorde innan. 🙂
  Efter två års användning har den tappat några piggar, där av dom 4 stjärnorna istället för 5. Men endå en riktigt bra borste och den borde fungera bra i minst ett år till även om den saknar några piggar 🙂

 4. Maja

  En toppenprodukt!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *