Medium och bredtandad utredningskam i bambu


139,00 kr

Bambukam medium/bred utan handtag och tillverkad av miljövänlig bambu som inte bara är vacker och behaglig att använda, utan även stark och hållbar. Kammen är antistatisk och antibakteriell, vilket garanterar långvarig användning. Passar alla hårtyper och ger en smidig stylingupplevelse.

I lager

Bambukam är tillverkad av stark och hållbar bambu, vilket gör den lätt och ekologisk. Antistatisk och antibakteriell för extra hållbarhet. Mångsidig användning. Passar utmärkt för både hemmabruk och salongsbruk.

Medium- och Bredtandad Kam i Bambu är den perfekta kammen för alla hårtyper. Med både medium- och fintandade delar, är den en mångsidig lösning för daglig hårstyling och vård. Tillverkad av högkvalitativt bambu gör kammen slitstark och hållbar. Det praktiska handtaget gör det enkelt att reda ut håret eller applicera produkter som hårmasker. Med en längd på ca 18,5 cm är kammen lätt att hantera och passar perfekt i din dagliga skönhetsrutin.

Enkel Användning! Bambukammen är lätt att använda och underhålla. En oumbärlig produkt för alla som vill ha perfekt hårstylingsresultat.

Recensera produkt

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt kan lämna en recension.