Virgin Aleppotvål Dödahavssalt

139,00 kr

Certifierad Ekologisk | Virgin first press | 125g Det mineralrika saltet från Döda Havet hjälper hudens egen återfuktningsprocess genom att stärka fuktbarriären och kan därigenom minska fettproduktionen på hud och i hårbotten.

Slut i lager


Beskrivning

Aleppotvål Dödahavssalt -Virgin

En mild tvål rik på värdefulla mineraler från dödahavssalt. Döda Havet är känt för sina hälsobringande egenskaper. Det är en av världens mest saltrika sjöar och dess vatten har en ovanlig mångfald av spårämnen och mineraler. Detta unika naturliga salt hjälper till att rena huden från föroreningar och överskott av olja, samtidigt som den ger näring och återfuktar, egenskaper som har varit kända sedan antiken och används än idag för medicinska ändamål.

Vår ekologiska Aleppotvål med Dödahavssalt passar perfekt som en naturlig och effektiv rengöring för att göra huden mjukare med en vacker, hälsosam lyster. Vid rengöring med tvålen stimuleras blodcirkulationen och ger en sammandragande, utslätande effekt på huden med ökad cellförnyelse. Tvålen är skonsam nog för daglig användning och kan användas på både kroppen och i ansiktet. Dessutom är den 100% biologiskt nedbrytbar och miljövänlig.

Tvålarna i Virgin-serien är gjorda på ekologiska oljor från första pressningen av oliv och lagerbär vilket ger ett högre näringsinnehåll och ett rikare lödder.

Så använder du Aleppotvål Dödahavssalt

Dess unika kombination av ingredienser gör den fantastisk att använda, speciellt som:

  • Lugnande rengöring och vård av hud och hår för den som har eksemhud, psoriasis, seborré eller rosacea. Döda havets kraftfulla salt stärker hudens egen fuktbarriär vilket i längden förhindrar uttorkning och balanserar fettproduktionen i hud och hårbotten. Passar även i ansiktet, kombinera med en DIY-eksemsalva för bästa resultat.
  • Djuprengöring av fett hår. Om håret har fått beläggningar från stylingprodukter eller hårkurer? Då kan Virgin Aleppotvål Dödahavssalt vara värd att testa! Eftersom tvålen samtidigt stärker fuktbarriären i hårbotten kommer behovet av fettproduktion, som är ett symtom på uttorkad hud, att minska. Avsluta med valfri surskölj och vänta med att borsta håret tills det är helt torrt.

Ekocertifierad av Cosmos Organic

Tillverkad av syriska tvålmästare i Frankrike.

INCI: Olea europaea oil, Laurus Nobilis, Maris Sal,
Aqua, Sodium hydroxide

Ytterligare information

Vikt0,135 kg
Dimensioner7 × 7 × 6,5 cm
INCI

Olea europaea oil, Laurus Nobilis (1%), Maris Sal,
Aqua, Sodium hydroxide

Bra för

, ,

Hudvård

, , , , ,

Hårtillstånd

, , , ,