Aleppotvål 20% lagerbärsolja

(1 kundrecension)

99,00 kr

Aleppotvål med 20% lagerbärsolja passar för torr eller lätt irriterad hårbotten samt kombinationshy. Tvålen är även ett underbart sätt att rengöra och fräscha upp trött och torr hy i ansiktet. Tvålen är mild, allergivänlig och 100% naturlig samt nedbrytbar.

I lager

Artikelnr: KLOK-20 Kategori:

Beskrivning

Aleppotvål 20% lagerbärsolja är en traditionell tvål som tillverkas i Syrien av olivolja och lagerbärsolja. Tvålen har en mild och naturlig doft och är skonsam mot huden. Tvålen är rik på vitaminer och antioxidanter som hjälper till att återfukta och skydda huden. Tvålen passar alla hudtyper och kan användas för ansikte, kropp och hår. Tvålen är också miljövänlig och biologiskt nedbrytbar.

Aleppotvål är en av de äldsta tvålarna i världen och har använts i tusentals år. Tvålen är handgjord och varje tvål är unik. Tvålen har en brungrön färg på utsidan och en guldgul färg på insidan. Tvålens färg och doft beror på mängden lagerbärsolja som används i tillverkningen. Ju mer lagerbärsolja, desto mörkare blir tvålen och desto starkare blir doften. Lagerbärsolja har antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper som kan lindra hudproblem som akne, eksem och psoriasis.

Tvålen kan också hjälpa till att förebygga hudinfektioner och läka sår. Aleppotvål är ett naturligt och effektivt sätt att rengöra och vårda din hud.

Läs mer om hur du väljer aleppotvål här.

Ytterligare information

Vikt0,210 kg
Dimensioner8 × 6 × 5 cm
INCI

Olea europaea fruit oil, Laurus Nobilis (20%), Sodium hydroxide

Ingredienser

För att tillverka tvålen används en ekologisk olivolja av hög kvalitet och ekologisk lagerbärsolja.

INCI: Olea europaea fruit oil (olivolja), Laurus Nobilis (lagerbärssolja) och Sodium hydroxide (lut) som förbrukas under förtvålningen, finns inte kvar i tvålen.

Innehåll

Aleppotvål består av endast två ingredienser, förtvålad ekologisk olivolja som rengör och lyxig ekologisk lagerbärsolja från första pressningen som vårdar och tar hand om håret. Tvålen innehåller inga konserveringsmedel, sulfater eller konstgjorda doft- eller färgämnen. Tillverkningen är okomplicerad och skapar inte överskott eller restprodukter. Tvålen behöver inget bäst-före-datum vilket gör att inget behöver gå till spillo.

Emballage

Inga individuella plastförpackningar har använts från det att produkten tillverkats och skeppats till att den levereras hem till dig. Endast återvinningsbara förpackningar och emballage används.

Miljö

20 plastflaskor om året som inte behöver tillverkas eller slängas. Färre kemikalier som sköljs ut i våra vattendrag. När man inte längre fraktar vatten minskar transportutsläppen.

Varumärke

Kemikalieklok

1 recension av Aleppotvål 20% lagerbärsolja

 1. Anja (verifierad ägare)

  Aldrig varit mer nöjd med håret!
  Tvättar en gång i veckan och avslutar med surskölj på hibiskus och läkemalva.
  Håret har fått mer volym i hårbotten. Blir inte ens trassligt utan ”vanligt” balsam!

  • Kemikalieklok

   Vad härligt Anja!
   Tack för att du delar med dig 🙂

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *