Virgin Aleppotvål Kaffe

129,00 kr

[Kemikalieklok]
Certifierad Ekologisk | Virgin first press | 125g

En milt exfolierande tvål för ansikte och kropp som ger en djupgående rengöring och förnyar huden på ett naturligt sätt. Gjord på ekologiska oljor och ekologiska malda kaffebönor.

I lager

Artikelnr: 66981 Kategori:

Beskrivning

Virgin Aleppotvål Kaffe är allt annat än traditionell – en aleppotvål med malda kaffebönor gör huden slät och silkeslen.

Aleppotvål Kaffe är en skönt exfolierande tvål tack vare de malda kaffebönorna som avlägsnar döda hudceller samtidigt som den ökar blodcirkulationen och ger huden en naturlig lyster. Koffein i hudvårdsprodukter hjälper kroppen att göra sig av med vätskeansamlingar.

Vår aleppotvål är handgjord av de bästa syrianska tvålmakarna och tillverkas enligt traditionella metoder, med endast naturliga ingredienser. Precis som våra andra Virgintvålar är den gjord av virgin-oljor från första pressningen för högsta näringsinnehåll. Tvålen har en traditionell naturlig aleppodoft och färgen är ljusbrun, svagt färgad av kaffet. Tvålen innehåller ingen syntetisk doft eller färgämnen, och är 100% vegansk. Kaffet som används i tvålen är ekologiskt odlat och garanterar en effektiv exfoliering samt en lätt kaffedoft.

Ekologisk aleppotvål med 2% malda kaffebönor är idealisk för dem som önskar en mild och naturlig exfoliering, utan att utsätta huden för hårda kemikalier eller skadliga ingredienser. Tvålen är lämplig för alla hudtyper och kan användas dagligen för att rengöra och förnya huden på ett skonsamt sätt.

Upptäck fördelarna med vår ekologiska exfolierande aleppotvål och upplev en renare, mjukare och mer strålande hud på ett naturligt sätt.

 

100% naturlig & certifierad ekologisk.

INCI: Olea europea oil, Laurus nobilis oil,
Coffe arabica, Aqua, Sodium Hydroxide

Ytterligare information

Vikt0,13 kg
Dimensioner7 × 7 × 6,5 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Virgin Aleppotvål Kaffe”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *