Glasflaska med pipett – brun – 30 ml


17,00 kr

Glasflaska utrustad med en praktisk pipett som gör det enkelt att dosera och applicera egna blandningar.

I lager

Glasflaska med Pipett 30ml för DIY Hud- och Hårvård

En glasflaska med pipett i 30 ml är mångsidig förpackning för egentillverkade hudvårds- och hårvårdsprodukter. Med praktisk pipett och volymmarkeringar ger den precision och flexibilitet i tillverkning och användning i skönhetsrutiner.

Praktisk pipett med skala

Denna 30 ml glasflaska är utrustad med en praktisk pipett som gör det enkelt att dosera och applicera dina egna blandningar. Pipetten har tydliga volymmarkeringar, vilket gör det lätt att mäta och blanda ingredienser i rätt proportioner. Underlättar för att inte över- eller underdosera dina produkter – vi uppskattar verkligen funktionaliteten med volymmarkeringar när vi blandar till våra oljor. Ett tips är att använda pipetten för exakt dosering av eteriska oljor under tillverkningen och sedan använda den för enkel applicering av färdiga ansiktsoljor, hårbottenmasker och serum.

Skydda dina DIY-produkter i en amberfärgad glasflaska

Våra glasflaskor kommer i en vacker amberfärg, färgen hjälper till att skydda innehållet från skadligt UV-ljus och behålla kvalitet över tid. Flaskan är tillverkad av borosilikatglas, vilket gör den extra hållbar och tålig.

Perfekt förpackning för hud- och hårvård

Oavsett om du tillverkar serum, ansiktsoljor, hårbehandlingar eller andra skönhetsprodukter, är en 30 ml glasflaska med pipett en passande förpackning. Dess kompakta storlek gör den lätt att bära med sig och perfekt för resor. Du kan enkelt anpassa utseendet på produkten genom att skapa en unik etikett för din produktserie. Pipetten har också plombering eller försegling som visar att produkten är oanvänd eller oöppnad för förbättrad hållbarhet.

Hållbar och miljövänlig

Vår glasflaska med pipett är inte bara en hållbar lösning för förvaring av dina produkter, utan också ett miljövänligt alternativ. Genom att välja en återanvändbar förpackning minskar du avfallet och bidrar till en hållbar livsstil. Du kan enkelt rengöra och återanvända flaskan för att fortsätta skapa dina egna DIY hudvårds- och hårvårdsprodukter.

Upptäck fördelarna med att använda vår glasflaska med pipett för dina DIY-projekt inom hud- och hårvård. Skapa produkter som är skräddarsydda för dina behov och njut av en mer naturlig och personlig skönhetsrutin.

Mått

Diameter: 32 mm
Hals: 18 mm
Höjd: 80 mm

Material

Glas
Gummi
PE-plast

Recensera produkt

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt kan lämna en recension.