Glasflaska med aluminiumkork 30 ml

14 kr

Icke-reaktiv glasflaska för giftfri förvaring av olika typer av hud- och hårvårdsprodukter. Du kan vara säker på att dina egna blandningar får en bibehållen kvalitet och optimal hållbarhet i denna glasflaska.

I lager

Artikelnr: 115426-14 Kategori:

Beskrivning

Glasflaska 30ml med aluminiumkork

Denna eleganta glasflaska är ett perfekt val för alla dina DIY hudvårds- och hårvårdsbehov. Med en kapacitet på 30 ml rymmer den tillräckligt med produkt för att du ska kunna blanda och förvara dina egna blandningar av serum, ansiktstoner och oljor. Flaskan är tillverkad av högkvalitativt borosilikatglas, vilket ger en säker och hållbar förvaringslösning för dina produkter. Den bruna bärnstensfärgen, även kallad amber, skyddar produkterna från att brytas ner av ljus och UV-strålar och är en förutsättning för att säkerställa produkternas bäst-före datum.

Ökad hållbarhet för produkter i glasflaska

Aluminiumkorken på flaskan ger en tät försegling, vilket garanterar att dina produkter förblir fräscha och hållbara under en längre tid. Dessutom är glas ett material som inte interagerar med innehållet, så det finns ingen risk för att dina skönhetsprodukter absorberar tillsatser eller kemikalier från plastförpackningar. Försäkra dig om att dina egna blandningar av ansiktsoljor, hårmasker och serum får en optimal hållbarhet genom att förvara dem i denna UV-skyddande praktiska lilla flaska.

Glasflaska som reseförpackning

Glasflaskan är även lätt och smidig att ta med sig på resan, vilket gör den till en praktisk lösning för att förvara små mängder av dina favoritblandningar. Du kan använda den för att enkelt packa med dig ansiktsolja, hårolja, hårserum och mycket mer. Förutom att vara en smidig reseförpackning för hudvård och hårvård är den här storleken på flaska även perfekt för att dela med dig av dina egentillverkade produkter.

Tillverkad av högkvalitativt glas, är denna förpackning icke-reaktiv och säker för användning med olika typer av hud- och hårvårdsprodukter. Du kan vara säker på att dina egna blandningar förblir rena och av högsta kvalitet.

Beställ din glasflaska med aluminiumkork idag och ta dina DIY hudvårds- och hårvårdsprodukter till nästa nivå!

Mått

Diameter: 32 mm
Hals: 18 mm
Höjd: 80 mm

Material

Glas
Aluminium

Ytterligare information

Vikt0,05 kg
Dimensioner7,5 × 3 × 3 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Glasflaska med aluminiumkork 30 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *