Glasburk med aluminiumlock – brun – 60 ml

15 kr

60ml glasburk med aluminiumlock för förvaring av olika typer av produkter, från skönhetsprodukter till torra råvaror.

Slut i lager

Artikelnr: 1853 Kategori:

Beskrivning

60 ml glasburk med aluminiumlock i en vacker brun amberfärg!

Denna burk är gjord för förvaring av olika typer av produkter, från skönhetsprodukter till torra råvaror.

Konstruktion/modell

Glasets konstruktion garanterar att dina varor är förvaras säkert och enligt rekommendationer för oljor, smörer med mera. Den bruna färgen skyddar produkten mot solljus som annars kan förkorta hållbarheten på vegetabiliska oljor och hemmagjorda hudvårdsprodukter, något som är värt att ta hänsyn till när man tillverkar och använder produkter utan syntetiska konserveringsmedel. Aluminiumlocket med pappersinlägg ger en bra och tät försegling för att säkra produktens hållbarhet. Att välja aluminium istället för lock av svart plast är ett miljöklokt val eftersom aluiminium går att återvinna om och om igen till skillnad från bakelit. Förutom de praktiska egenskaperna ger den bruna färgen en ren och stilistisk touch till badrummet eller köket. Glasburk 160ml har en bred öppning på 4,9 cm vilket gör förpackningen lättanvänd och innehållet enkelt att komma åt.

Användning Glasburk 160ml

Denna burk är särskilt användbar för DIY-entusiaster inom hudvård och hårvård. Oavsett om du tillverkar dina egna body butters, deodorant, salvor eller skrubber är detta den perfekta storleken för att förvara och bevara dina kreationer. Glas som material är inte reaktivt, vilket innebär att det inte släpper ifrån sig ämnen till innehållet så som t.ex. vissa förvaringsprodukter av plast kan göra. Glas är återanvändbart och bibehåller kvaliteten på dina hemgjorda produkter. Matcha med bruna glasburkar och flaskor i olika storlekar för att få en enhetlig look på din nya hudvårdsserie- made by you!

Amber glasburk rymmer 60ml och är som gjord för att organisera och skapa på ett stilfullt sätt!

Mått

Diameter: 50,5 mm
Hals: 49 mm
Höjd: 52 mm

Material

Glas
Aluminium

Ytterligare information

Vikt0,09 kg
Dimensioner5 × 4,5 × 4,5 cm
Storlek

60 ml

Recensioner

 1. Rickard

  Snygga

 2. Ina (verifierad ägare)

  Perfekt storlek för att göra egna produkter som tex ansiktskräm, deo, rengöring m.m
  Har någon burk hemma som pappersinlägget i locket lossnat på. Så varje gång man öppnar locket får man trycka tillbaka den. Men det spelar inte mig ngn roll. Älskar att locket är av aluminium och inte plast +++++

 3. Evelina T (verifierad ägare)

  Har denna burk till ansiktstvätten som jag gjort enligt receptet på bloggen, passar perfekt att dela upp satsen på 2 burkar (en till mig och en till syrran) ?
  (DIY Ekologisk Ansiktstvätt, Rengöringsbalm för tvätt och sminkborttagning -100ml)

 4. Sara Karlsson (verifierad ägare)

  Perfekt burk för och göra egen deo i tex. Fördel att den är mörk oxå =)

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *