Glasburk med aluminiumlock – brun – 160 ml

18,00 kr

160 ml bärnstensfärgad glasburk med aluminiumlock  för förvaring av olika typer av produkter, t.ex. skönhetsprodukter och torra råvaror.

I lager

Artikelnr: 67019 Kategori:

Beskrivning

160 ml glasburk med aluminiumlock i en vacker brun amberfärg!

Denna burk är perfekt för att förvara olika typer av varor, från skönhetsprodukter till torra råvaror.

Konstruktion/modell

Glasets konstruktion garanterar att dina varor är säkert förvarade enligt rekommendation för oljor, smörer med mera. Den bruna färgen skyddar produkten mot ljus som annars förkortar hållbarheten på vegetabiliska oljor och hemmagjorda hudvårdsprodukter, något som är värt att ta hänsyn till när man tillverkar och använder produkter fria från syntetiska konserveringsmedel. Aluminiumlocket med pappersinlägg ger en bra, tät försegling för att säkra produktens hållbarhet, att välja aluminium istället för lock av svart plast är ett miljöklokt val eftersom aluiminium går att återvinna om och om igen till skillnad från bakelit. Förutom de praktiska egenskapera ger den bruna färgen en ren och stilistisk touch till badrummet eller köket. Glasburk 160ml har en bred öppning på 6,2cm vilket gör förpackningen lättanvänd och innehållet enkelt att komma åt.

Användning Glasburk 160ml

Denna burk är särskilt användbar för DIY-entusiaster inom hudvård och hårvård. Oavsett om du tillverkar dina egna body butters, salvor, badsalt eller hårinpackningar är detta den perfekta storleken för att förvara och bevara dina kreationer. Glas som material är icke-reaktivt, vilket innebär att det inte släpper ifrån sig ämnen till innehållet så som t.ex. förvaring av plast kan göra. Glas är återanvändbart och bibehåller kvaliteten på dina hemgjorda produkter. Matcha med bruna glasburkar och flaskor i olika storlekar för att få en enhetlig look på din nya hudvårdsserie- made by you!

Amber glasburk rymmer 160ml och är som gjord för att organisera och skapa på ett stilfullt sätt!

Mått

Diameter: 65 mm
Hals/öppning: 62 mm
Höjd: 80 mm

Material

Glas
Aluminium

Ytterligare information

Vikt0,085 kg
Dimensioner8 × 6,5 × 6,5 cm